fbpx

Joulukuun etätunnit ja somaattinen joulukalenteri

Miten selviät istumatyöstä ehjänä?
11.9.2020
Tammikuun tunnit
31.12.2020

Joulukuussa etätunnit jatkuvat 16.12. asti, syyskauden tuntikalenterin löydät täältä.
Voit edelleen osallistua tunneille kertamaksulla, tai koko joulukuun kuukausihinnalla sisältäen kaikki etätunnit ja jäsenyyden Movement with Awareness online – ryhmässä jossa myös kaikki aiempien tuntien tallenteet ovat käytettävissäsi. Joulutauon aikana tunnit voivat siis jatkua kotonasi juuri silloin kun haluat tallenteiden merkeissä.

Joulukuussa ryhmän jäsenyyteen kuuluu myös Somaattinen joulukalenteri, joka syntyi ensin ideasta antaa joululahja kaikille ihanille Movement with Awareness-ryhmän jäsenille, jotka ovat mahdollistaneet töideni siirtymisen virtuaaliseksi tämän vuoden aikana. Nyt kalenteri on kuitenkin myös mahdollista ostaa itselle tai lahjaksi riippumatta siitä, oletko ryhmän jäsen vai et!

Sain ajatuksen joulukalenterin muodossa olevasta mahdollisimman matalan kynnyksen harjoittelusta, joka toimii samalla tutustumisena somaattisen harjoittelun ja kehotietoisen liikkeen maailmaan. Saat sähköpostiisi päivittäin harjoituksen joka on kestoltaan noin 5-10min, eli sen mittainen että sen todella ehtii tehdä päivittäin. Harjoitusten pariin voit palata koska tahansa myöhemminkin, sillä ne jäävät omaan käyttöösi. Tällaisia lyhyitä harjoitustuokioita on toivottu paljon, mutta mikään ei estä tekemästä useampaa peräkkäin! Harjoitusten sisältö on monipuolista, somaattispainotteista, kehoa ja mieltä huoltavaa lempeää harjoittelua. Ajatukseni on myös esitellä omia keinojani kehollistaa arkielämää ja tuoda harjoituksia arkisempiin tilanteisiin, pois jumppamatolta. Näin pikkuhiljaa alat kuulla mitä kehosi tarvitsee päivän aikana pysyäkseen joustavana ja tasapainoisena. Opetuksessani keskityn aina suoritusvapaaseen tunnelmaan jossa havaintojen tekeminen liikkeestä ja kehosta kulloisessakin tilanteessa riittää.

Joulukuun etätunnit ja Movement with Awareness online – ryhmän kuukausijäsenyyden löydät täältä (sisältäen joulukalenterin!)
Ja pelkän joulukalenterin löydät täältä. Kalenterin voit myös hankkia lahjaksi ystävälle.

Nähdään tunneilla!

Teija