fbpx
Kuuraisia syksyn lehtiä maassa
Joulukuun etätunnit ja somaattinen joulukalenteri
30.11.2020
Uusi kurssialusta!
26.1.2021

31.12.2020 Tervetuloa 2021! Kylläpäs olikin aikamoinen vuosi. Henkilökohtaisella tasolla lähdettiin siitä ettei minulla vielä vuosi sitten edes ollut nettisivuja, niin paljon olen vierastanut tätä digiaikaa, olenhan koko työurani viettänyt tanssi- ja treenistudioissa liikuttaen itseäni enkä hiirtä.

Nyt sitten kertarytinällä siirsin kaiken virtuaaliseksi, ja täytyy sanoa että siinä on omat, mahtavat puolensakin! Ennenkaikkea olen iloinen että pääsin vapaaksi omista ennakko-oletuksistani. Yhdessä monen asiakkaan kanssa on ihmetelty digiloikkiamme ja ensi vuonna aloitamme tunnit jo kokeneina etäilijöinä. Lähitunnit eivät ainakaan toistaiseksi tässä maailman ajassa pyöri ollenkaan, niistä lisää tuonnempana.

Etätuntien kausi alkaa 18.1. ja Movement with Awareness online-ryhmän jäsenyys on tammikuun ajan alessa 39€/kk! Jäsenyys alkaa heti 1.1. ja kaikki syyskauden noin 80 tuntia tallenteita on ryhmässä käytettävissäsi ennen tuntien alkua. Ilmoittautuminen ja lisätiedot täällä. Maksettuasi saat kuitissa linkin Facebook-ryhmään, josta löytyy linkit tunneille ja tallenteet.

Helmikuusta alkaen siirrän tunnit uudelle alustalle, ja siitä lisää myöhemmin.
Lämpimästi tervetuloa mukaan tunneille!

Tämä ihana viesti ja ”käyttäjäkokemus”ilahdutti minua eilen, ja kertoo siitä kuinka somaattinen harjoittelu voi vaikuttaa elämänlaatuun: ”Hei, halusin kiittää ohjauksestasi, olet aivan huippu ❤ Tuo somatiikka on ihan kokonaan uusi juttu ja maailma mulle ja jotenkin aivan ihana, kokonaisvaltainen ja mielenkiintoinen alkuverso, jota tässä nyt kovasti koetan tutkailla. Nautin ihan hurjasti ja se, kuinka ensimmäistä kertaa olen alkanut tunnustella kehon tuntemuksia näin eri tavoin ja ennen kaikkea puskematta, on uutta, kiehtovaa ja vaikeaa – kuitenkin positiivisella tavalla. Jopa juoksulenkillä huomasin eron tavassa kuulostella askellusta. Ja en tiedä yhdistelenkö liikaa, mutta jotenkin omassa mielessä/kehossa tämä nivoutuu tosi kiinteästi myös henkisiin puskemisiin ja irtipäästämisiin jne. Ja se on myös ollut tosi tervetullutta 🌹. Oot opettajana todella selkeä ja niin tykkään tuosta sun rauhallisesta ja lempeästä lähestymistavasta. Jo se itsessään on rentouttavaa. Voisin ehkä tämän tiivistää, että mun elämässä tämä sun tuntien löytäminen on ihan paras juttu tänä vuonna ja kiitos siitä ihan valtavasti ❤