fbpx
Tammikuun tunnit
31.12.2020
Piditpä kehostasi tai et, sinulla on sellainen
12.3.2021

26.1.2021 Viime vuoden ajan annoin itselleni aikaa harjoitella rauhassa etätuntien järjestämistä, ja kiitos kaikkien kärsivällisten osallistujien, tunneilla oli kokoajan kävijöitä siinä määrin että ymmärsin että etätunnit ovat tulleet jäädäkseen lievistä alkuvaikeuksista huolimatta.
Tänä vuonna käärin hihat ja keskityn tuntien kehittämiseen ja laadun parantamiseen, ja niinpä nyt uusi kurssialusta on valmis! Aiemmin käyttämämme Facebook-ryhmä toimi hyvänä harjoittelualustana, mutta se on todella kömpelö ja toimimaton pidemmällä tähtäimellä, puhumattakaan siitä että linkit olivat aina hukassa…

Uudella alustalla tunnit tapahtuvat edelleen Zoomissa, mutta itse sivusto on helppo ja selkeä käyttää, ja osallistujan kannalta joustava esimerkiksi maksujen suhteen. Tunnit on nyt mahdollista maksaa kerralla kausimaksuna, jakaa kausimaksun useampaan maksuerään, tai osallistua kuukausimaksulla tarvitsematta sitoutua kalenterikuukauteen, tai muistaa uusia maksua kuun vaihteessa. Lisäksi on toivottu mahdollisuutta osallistua esimerkiksi pelkästään pilatestuntien kevätkauteen, tai somatiikkatuntien, ja tämäkin on nyt mahdollista! Kaikkien tuntien kausimaksu on edullisin ja kattavin paketti, ja sen kylkeen saat halutessasi myöskin vuoden 2020 tallennekirjaston Fb-ryhmässä puoleen hintaan.

Sivustolla löytyy linkit tunneille, ja tallenteet tulevat saman kategorian alle, josta ne löytyvät helposti. Halutessaan voi myöskin merkata tunnit tehdyiksi, jolloin on helppo pysyä kärryillä osallistumisesta. Tuntien tallenteet pysyvät käytössäsi koko kevätkauden ajan, joten ehdit palata lempitunteihisi monta kertaa. Sivuston sisällä on myöskin yhteisö, jossa voidaan keskustella tunneista ja harjoituksista, ja mielelläni kuulenkin kokemuksia ja vastaan kysymyksiin. Yhteisöön pääset kirjautumalla sivustolle mukaan tarvitsematta ostaa mitään!

Ja vielä yksi uusi ominaisuus, jolla haluan palkita teitä, jotka olette levittäneet sanaa tunneista ja suositelleet tutuillenne! Puskaradio on ehdottomasti tuonut suurimman osan asiakkaista tunneilleni, ja mielestäni on reilua, että suosittelija saa pienen bonuksen. Uudella sivustolla on mahdollisuus saada 10% korvaus tuomastaan uudesta jäsenestä, ja kertyneen summan voit käyttää omien tuntiesi maksamiseen, tai lunastaa sen suoraan tilillesi. Jos haluat suositella tunteja ystävillesi, ota minuun yhteyttä sähköpostitse teija.autio@gmail.com.

Nyt sitten käynnistetään kevätkausi virallisesti uusilla sivuilla maanantaina 1.2.2021. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Teija