fbpx
Piditpä kehostasi tai et, sinulla on sellainen
12.3.2021
Yksityistunti ja Pilateksen perusteet – kurssi yhdistelmätarjouksena
26.4.2021

Tiukentuvien rajoitusten ja enenevän uupumuksen paineessa koen että nyt alkaa monella tietynlainen jaksamisen kynnys viimeistään ylittyä. Myös itselläni.

Somaattinen harjoitus ja kehollisuuteen ja sitä kautta omaan keskukseensa juurtuminen on aivan valtavan tärkeää tällaisina aikoina. Siksi haluan antaa mahdollisuuden edulliseen kahden viikon tutustumisjaksoon etätunneilleni tarjoushintaan 19€. Näin voit saada mahdollisuuden tutustua tunteihin hyvin pienellä investoinnilla, sitoutumatta mihinkään. Kahden viikon aikana saat hyvän käsityksen tunneistani, ja halutessasi voit jatkaa tämän jälkeen joko pelkillä pilatestunneilla, somatiikkatunneilla, tai pakettina.

Lisätietoa ja ilmoittautumisen löydät täältä. Kun vierität sivua alaspäin, löydät maksuvaihtoehtoina joko kuukausimaksun tai tutustumistarjouksen. Tutustumishinta ei jatku automaattisesti kuukausiveloituksella.

Olen myös koko kuluneen vuoden aikana aina silloin tällöin muistutellut, että jos olet tilanteessa jossa olet menettänyt työsi, perheessäsi on taloudellisia, terveydellisiä tai mitä tahansa muita vaikeuksia, ja koet että tarvitsisit tueksesi kehollista työskentelyä, mutta et pysty maksamaan tunneista normaalia hintaa, olethan yhteydessä minuun! Haluan osaltani olla auttamassa ja luomassa yhteisöä jossa ketään ei jätetä yksin.