fbpx

Yksityistunti ja Pilateksen perusteet – kurssi yhdistelmätarjouksena

Maaliskuun tutustumistarjous
13.3.2021
Kesän tunnit
28.5.2021

22.4.2021

Viime viikolla mietiskelin yksityistuntien yhteydessä taas kerran sitä, kuinka selkäkipujen, stressin tai muiden elämän käänteiden yhteydessä ihminen helposti kadottaa läsnäolon kehossaan. Keho on se, jossa nuo asiat tuntuvat, joten on helpointa etääntyä tuntumasta. Keho on kuitenkin myös se, jossa eheytyminen tapahtuu.

Yksityistunnilla (tai oikeastaan kaikilla tunneilla) toimin ikäänkuin tienviittana takaisin tuohon yhteyteen. Teemme yleensä sekä somaattisia harjoituksia, että pilatespohjaisia, riippuen kunkin henkilökohtaisesta tilanteesta. Useimmiten ihminen saa merkityksellisiä oivalluksia jo yhdellä kerralla, mutta yhteys kehoon vaatii säännöllistä vahvistamista, jotta siihen ei enää tarvita tienviittaa, vaan alkaa luottaa omaan suuntavaistoonsa. Tästä syystä en yleensä nykyään mielellään anna yksittäisiä yksityistunteja, sillä tiedän että Roomaakaan ei rakennettu päivässä.

Yksärit toimivat parhaiten ihmisillä, jotka käyvät jo tunneillani, jolloin pääsemme heti asioiden ytimeen ja henkilökohtaisiin teemoihin tarvitsematta perehtyä ensin perusasioihin. Toinen vaihtoehto on sitoutua harjoitteluun useamman yksityistunnin sarjalla.

Nyt on mahdollista saada edulliseen yhdistelmähintaan yksityistunti ja Pilateksen perusteet – videosarja hintaan 119€. (Normaalihinta 159€). Näin voit valita haluatko ottaa ensin yksityistunnin, ja jatkaa harjoittelua videoiden avulla, vai ensin perehtyä harjoitteluun tallenteiden avulla, ja sitten ottaa yksityistunnin syventämään omaa treeniäsi.

Alennushinnan löydät kurssin sivulta maksuvaihtoehdoista, kun vieritätä sivua alaspäin. Maksettuasi kurssin, ota yhteyttä sähköpostitse sopiaksesi yksityistunnin ajankohdasta.