fbpx

Kehon kuuntelemisen taito ja liikkeen parantava voima 3.4.22

Kevään onlinepilateskurssi alkaa 15.2.!
10.2.2022
Syyskauden lähi- ja etätunnit
30.8.2022

16.2.22 Huhtikuussa vihdoin kokoonnutaan yhteen ihan fyysisine olemuksinemme!
Ja kun kerran kokoonnutaan, niin tehdään se kunnolla ❤

Kehon kuuntelemisen taito ja liikkeen parantava voima – workshop on juuri sinulle, joka kaipaat läsnäoloa kehossasi ja mahdollisuuden irtipäästämiseen niin kehollisella kuin psykologisellakin tasolla. Olet todennäköisesti meidän kaikkien tavoin kuormittunut kuluneista vuosista ja jo tunnistat, että kaipaat syvällisempiä kehollisia työkaluja itsesi ja tunteidesi kohtaamiseen. Somaattiset harjoitukset mahdollistavat totaalisen antautumisen läsnäolevalle hetkelle vaivattomasti, ja kun rakennamme kehollisen turvallisuuden kokemuksen, irtipäästäminen on mahdollista myös tunteiden ja ajatusten tasolla. Samalla saat toimivia, yksinkertaisia harjoituksia arkeesi.

Kurssi on suunnattu erityisesti sinulle, joka kaipaat konkreettisia vastauksia kysymykseen miten, liittyipä kysymys sitten rentoutumiseen, hermoston säätelyyn tai kehon kuunteluun.


Käsittelemme myös top down/bottom up -käsitteitä informaation prosessoinnin menetelminä, ja mitä tekemistä niillä on kehon kuuntelun kanssa. Workshop rakentuu eri teemoista ja aiheista allaolevan summittaisen aikataulun mukaisesti.

11.00 tervetuloa
11.15 lempeästi kehoa avaava ja herättelevä harjoitus
12.15 kehon kuuntelemisen taito ja kehon älykkyys
13.00 lounastauko
13.30 omien rajojen tunnistaminen kehollisin keinoin
14.15 hermoston säätely ja kierimisharjoituksia
15.00 lopetus

Kurssi järjestetään 3.4. klo 11-15 Helsingin Punavuoressa, tanssikoulu EdBH:n kauniissa, isossa tilassa, jonne mahdumme väljästi.

Osoite: Merimiehenkatu 29, sisäpiha
Osallistumismaksu: 75€
Ennakkovaraajalle 60€ kun varaat paikkasi 3.3. mennessä

Ilmoittautuminen on sitova, mutta voit peruuttaa paikkasi sairastapauksessa lääkärintodistuksella, tai antaa/myydä paikkasi jollekulle toiselle.

Ilmoittaudu täällä 3.3. mennessä!