fbpx
Miten ”palaat itseesi”?
24.5.2020
Kesäkuun 2020 tunnit
8.6.2020

26.5.2020 / Kuun vaihteessa on taas mahdollisuus tulla mukaan ryhmään, joka sisältää edulliseen kimppahintaan pääsyn kaikille etätunneille sekä bonusmateriaalin ja tallenteet Facebook-ryhmässä!

Toukokuun aikana sain tallenneasian kuntoon ja näin ollen kaikista etätunneista tulee tallenne ryhmään. Kaikki toukokuun tallenteet ovat myös katsottavissa ryhmässä. Ryhmään tulee myös viikottain puolituntinen taukoliikunta istumatyöläisten iloksi, josta olen saanut ilahtunutta palautetta ja tämä on auttanut monia ottamaan päivittäisen liikkumistauon osaksi etätyöpäivää.

Moni on myös yllättänyt itsensä ja huomannut, että ryhmän imussa on tullut osallistuttua tunneille ja tehtyä tallenteita enemmän kuin olisi normaalisti tehnyt, ja kiitellyt monipuolista ja kannustavaa sisältöä.

Tunnit koostuvat kehonhuollollisesta osuudesta ja pilatespohjaisista harjoituksista jotka lisäävät kehon tukea, liikekontrollia ja dynaamista liikkuvuutta, sekä somaattisesta kehotyöskentelystä jossa keskitytään tutkimaan liikettä ja kokemuksellisuutta kehossa olemisesta lempeän intensiivisesti. Somaattinen harjoittelu on valtavan hieno tapa tukea hermoston toimintaa ja kehon omaa luontaista viisautta pyrkiä tasapainoon ja kohti paranemista. Monelle somaattinen harjoittelu on avannut uudenlaisen, hyväksyvän suhteen omaan kehoonsa. Ilahduin taannoin valtavasti erään naisen lausumasta iloisen hämmentyneestä julistuksesta: ”minä todella nykyään p i d ä n kehostani!” Tämä ihminen, monien muiden tavoin, oli aiemmin suhtautunut kehoonsa suorituskeskeisesti, jolloin kehon hyväksyminen, saati siitä pitäminen oli vaikeaa, ellei keho suorittanut entistä paremmin ja oireilematta ja kelvannut ulkonäöllisesti.

Jos kaipaat elämääsi enemmän läsnäoloa, tukea, tasapainoa, aitoa hyvinvointia sekä keveyttä ja joustavuutta kehoon, tervetuloa mukaan ryhmään! Kuukausimaksu on 49€, ja tutustumistarjouksena edelleen voimassa kimppahinta kahdelle yhteensä 69€! Voit siis kutsua mukaan kaverisi ja jakaa paketin hänen kanssaan.

Ilmoittautuminen: https://holvi.com/…/produ…/020fed9c5c3c31cf4d25d8fa7b84936f/

Kaveriale kahdelle: https://holvi.com/…/produ…/9f962b52fadb4202526477f9de34c619/

Tervetuloa mukaan
.
🍀 🦋 💚 🦋 🍀